Sodium Lauryl Sulfoacetate
Sodium Lauryl Sulfoacetate
Sodium Lauryl Sulfoacetate. Cleansing
Sodium Lauryl Sulfoacetate is an organic salt with a naturally sweet odor. It is an alternative to traditional sulfates and is commonly found in "sulfate-free" products.
In cosmetics, this ingredient is used to increase the volume of foam, emulsify ingredients, and as a cleansing agent.
As a cleansing agent, sodium lauryl sulfoacetate helps reduce the surface tension of dirt, oil, and other pollutants so they can be rinsed away easily.
Cosmetic Ingredient Review found this ingredient to irritate the eyes and skin in concentrations of 0.18% and 0.7%.
See all 404 products with Sodium Lauryl Sulfoacetate
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Cleansing | |
| To free from dirt, contamination, or impurities | |
| Foaming | |
| To produce or issue as foam; froth. | |
| Surfactant | |
| When added to liquid, surfactants may act as detergents, wetting agents, emulsifiers, foaming agents, and dispersants |
| عملکرد |
|---|
| Cleansing |
| Foaming |
| Surfactant |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Sodium Lauryl Sulfoacetate
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Fresh Pressed™ Renewing Powder پاککننده صورت With Pure Vitamin C کلینیک
ردیف ۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسکراب صورت پاک کننده جوش های سرسیاه با چای سبز St. Ives
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پولیش خاک رس براق پروتکت ان گلو اکسپرس Simple Skincare
ردیف ۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسکراب صورت نرم کننده با گلاب و آلوئه ورا St. Ives
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسکراب نرم کننده پوست با آووکادو و عسل St. Ives
ردیف ۷ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

اسکراب صورت پوست تازه با زردآلو St. Ives
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…