Sodium Stearoyl Lactylate
Sodium Stearoyl Lactylate
Sodium Stearoyl Lactylate. Emulsifying
This ingredient also goes by the name SSL. It is a non-toxic, biodegradable ingredient made from renewable sources.
SSL is typically used as a surfactant and emulsifier in skincare to stabilize water-based formulas and improve texture. It can be synthetic or animal-derived.
See all 698 products with Sodium Stearoyl Lactylate
| نقش | توضیح |
|---|---|
| Emulsifying | |
| The act of emulsion | a suspension of small globules of one liquid in a second liquid with which the first will not mix |
| عملکرد |
|---|
| Emulsifying |
0 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی Sodium Stearoyl Lactylate
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

کرم مرطوب کننده فوق العاده متفاوت کلینیک
ردیف ۱۲ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Real هیالوronic Soothing Cream Wellage
ردیف ۱۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم لیفتینگ صورت و گردن اسمارت کلینیکال ریپیر کلینیک
ردیف ۳۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم لیفتینگ و سفت کننده پلانتسیریشن Origins
ردیف ۳۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…