اسید سوربیک
Sorbic Acid
اسید سوربیک. نگهدارنده
اسید سوربیک یک ماده نگهدارنده است که با جلوگیری از رشد میکروبها، از فساد محصول شما جلوگیری میکند.
به عنوان یک ماده نگهدارنده، این ماده نوعی متخصص است: طیف وسیعی از فعالیت را علیه مخمر و کپک دارد اما در برابر باکتریها ضعیفتر است. به همین دلیل است که اغلب با یک ماده نگهدارنده دیگر جفت میشود تا آن خلا را پوشش دهد.
این ماده همچنین در مورد pH بسیار حساس است؛ در pH 6.5 یا کمتر بهترین عملکرد را دارد.
در سطح pH مناسب، اسید سوربیک "فعال" است و میتواند از دیواره بیرونی یک میکروب عبور کند. پس از ورود، فضای داخلی سلول را اسیدیتر میکند تا میکروب را از داخل از بین ببرد.
اتحادیه اروپا این ماده را در غلظت 0.6٪ محدود میکند در حالی که CIR نتیجه گرفته است که غلظت آن تا 1٪ بیخطر است. این ماده اغلب در حدود 0.05-0.2٪ در لوازم آرایشی استفاده میشود.
اگرچه این ماده حساسیتزایی کمی دارد و به خوبی تحمل میشود، اما تعداد بسیار کمی از افراد ممکن است به آن حساسیت تماسی داشته باشند. اگر سابقه حساسیت به مواد نگهدارنده دارید، حتماً تست حساسیت انجام دهید.
سید سوربیک
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نگهدارنده | |
| تمایل به حفظ کردن یا قابلیت حفظ کردن. |
| عملکرد |
|---|
| نگهدارنده |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی اسید سوربیک
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Moisturizing لوسیون Vanicream
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم مرطوبکننده
ردیف ۱۰ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Take the Day Off Micellar پاککننده Towelettes For Face & Eyes کلینیک
ردیف ۱۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Rose Care Hydrating Face میست Nivea
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ویس واش میسلار رز کر نیوآ
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

ژل شوینده میسلار با عصاره گل رز نیوآ
ردیف ۱۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…