گوگرد10٪
Sulfur10%
گوگرد ۱۰٪. ضد شوره سر
گوگرد عنصری رایج در زمین (و جهان ما!) است. در لوازم آرایشی، به از بین بردن باکتریها، کاهش چربی پوست و لایهبرداری کمک میکند. این ویژگی، آن را به مادهای مؤثر برای کاهش جوش و مبارزه با آکنه تبدیل میکند.
به عنوان یک عامل کتایولیتیک، لایه بالایی پوست را تجزیه میکند. این نوعی لایهبرداری است و ممکن است به کاهش آکنه و هایپرپیگمنتاسیون کمک کند.
مطالعات نشان میدهد که گوگرد دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچی است. گوگرد در صورت استفاده بیش از حد یا در غلظتهای بالاتر میتواند باعث خشکی پوست شود. در صورت داشتن هرگونه نگرانی، توصیه میکنیم با یک متخصص پزشکی صحبت کنید.
یونان باستان، هند، چین و مصر از گوگرد هم در داروهای سنتی و هم برای مصارف خانگی استفاده میکردند.
وگرد
| نقش | توضیح |
|---|---|
| ضد سبورئیک | |
| جلوگیری یا تسکین ترشح بیش از حد سبوم؛ پیشگیری یا تسکین درماتیت سبورئیک. | |
| نرم کننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| ضد شوره |
| ضد چربی |
| آنتی استاتیک |
| نرم کننده مو |
| نرم کننده پوست |
فواید گوگرد10٪
نگرانیهای گوگرد10٪
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی گوگرد10٪
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Stubborn Acne Spot Drying لوسیون نوتروژنا
ردیف ۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پودر به کرم غلیظ گوگرد ۱۰٪ اوردینری
ردیف ۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…