تریدکان
Tridecane
تریدکان یک ماده نرمکننده و معطرکننده سبک است. این ماده یک پارافین است و اغلب جایگزین سیلیکون نامیده میشود.
طبق دستورالعملهای رسمی INCI، این ماده برای ایجاد بوی ملایم در مواد اولیه استفاده میشود. اغلب به عنوان ماده اولیه برای ایجاد عطر استفاده میشود.
این ماده میتواند از روغن پالم یا روغن نارگیل گرفته شود. همچنین به طور طبیعی در گونههای خاصی از موجودات زنده یافت میشود.
طبق گفته NOAA، این ماده میتواند با استفاده طولانی مدت باعث حساسیت پوستی شود. با این حال، این هشدار از گارد ساحلی گرفته شده است و هیچ مطالعهای در مورد این موضوع در رابطه با لوازم آرایشی انجام نشده است.
تریدکان در آب حل نمیشود.
ریدکان را مشاهده کنید
| نقش | توضیح |
|---|---|
| عطرسازی | |
| مادهای که بوی معطری منتشر و منتشر میکند، به ویژه مایع فراری که از گلها تقطیر شده یا به صورت مصنوعی تهیه میشود. |
| عملکرد |
|---|
| عطرسازی |
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی تریدکان
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Effaclar Concentrated صابون Bar لا روش پوزه
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

پاککننده آرایش چشم ۲٪ در ۱ گارنیر
ردیف ۱۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

سرم سفتکننده ویتا-آ رتینول شات سلیمکس
ردیف ۲۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب رنگی روزانه SPF 30 بیوتی آف جوسان
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب رنگی روزانه SPF 50 بیوتی آف جوسان
ردیف ۲۶ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

کرم ضد آفتاب رنگی روزانه SPF 40 بیوتی آف جوسان
ردیف ۲۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…