روغن دانه ویتیس وینیفرا
Vitis Vinifera Seed Oil
| نقش | توضیح |
|---|---|
| نرمکننده | |
| دارای خاصیت نرمکنندگی یا تسکین پوست. | |
| نرمکننده پوست | |
| برای آبرسانی و نرم کردن پوست |
| عملکرد |
|---|
| نرم کننده |
| نرمکننده پوست |
فواید روغن دانه ویتیس وینیفرا
نگرانیهای روغن دانه ویتیس وینیفرا
100 رای ثبت شده
برای مشارکت در رایگیری وارد حساب کاربری خود شوید
محصولات حاوی روغن دانه ویتیس وینیفرا
به ترتیب جایگاه این ماده در فهرست ترکیبات هر محصول؛ هرچه شمارهٔ ردیف کوچکتر باشد، محصول زودتر نمایش داده میشود.

Hydrating پاککنندۀ روغن Simple Skincare
ردیف ۱ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

میسلار واتر اسکین بریث نیوآ
ردیف ۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

میسلارواتر اسکین بریث نیوآ
ردیف ۳ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

Propolis B5 Glow Barrier Calming Oil To فوم Some By Mi
ردیف ۴ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

تونر سرم دوگانه میکرو دوآل بایودنس
ردیف ۵ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.

بالم پاککننده پیور گرایندینگ دکتر آلتیا
ردیف ۸ در فهرست ترکیبات
برای محاسبهی امتیاز، وارد شوید و ارزیابی پوست را کامل کنید.
کاربران همچنین بررسی کردند
هیالورونات سدیم کراس پلیمر
سدیم هیالورونات کراسپلیمر. مرطوبکننده سدیم هیالورونات کراسپلیمر، نوعی هیالورونات سدیم با پیوندهای عرضی است. این بدان…
آدنوزین
آدنوزین. نرمکننده پوست آدنوزین در هر موجود زندهای وجود دارد. این ماده یکی از چهار جزء اسیدهای نوکلئیک است که به ذخیره…
یوبیکینون
یوبیکینون. آنتیاکسیدان یوبیکینون (کوآنزیم Q10) مولکولی است که از قبل در بدن ما یافت میشود. این یک آنتیاکسیدان قوی و…
عصاره لیکوپودیوم کلاواتوم
توضیحی در حال حاضر برای این عصاره موجود نیست.کاربرد در مراقبت پوستنقشتوضیحنرم کننده پوست—برای آبرسانی و نرم کردن پوست—عم…